Verjaardags sex met familie

Hoi, ik ben Jeremy van 18 jaar, en dit is een echt verhaal!
Er zijn veel mensen die zeggen dat hun verhaal echt is maar waarvan je merkt dat het nep is. Geloof me, dit is echt.

Belangrijke puntjes:
Mijn moeder is 45 en mijn tante is 36. Mijn moeder is gescheiden en mijn tante is vrijgezel.

Verhaal
Mijn moeder, mijn tante en ik hebben een band. Vraag me niet waarom, maar we passen bij elkaar. We gaan elke vrijdag bij mijn tante de hele nacht films kijken, en ja, soms porno. Mijn moeder word geil en mijn tante lacht haar dan uit. En ik? Ik zit er gewoon bij te fantaseren over mijn tantes lichaam.

Op de dag dat ik 18 werd, was het vrijdag. Ik vierde mijn verjaardag bij mijn tante omdat ik geen zin had om met mijn vrienden te hangen. Ik klopte aan en ik hoorde niks. Ik had de reserve sleutel en ging maar binnen en riep: “Tante Eva, waar ben je?”. Ik hoorde gestommel boven en liep daar heem. Ik deed de deur open en ik zag mijn tante en moeder naakt liggen met een dildo. Mijn tante keek een beetje verschrikt en mijn moeder gniffelde een beetje. Ze zei: “kom erbij Jeremy, dan geven wij jou verjaardagscadeau. Ik kleedde me uit en ging op bed liggen. Mijn tante begon haar natte kut in over mijn gezocht heen te wrijven en mijn moeder trok me af. Ik kwam na 20 á 30 seconden klaar over mijn moeders enorme borsten. Toen begon mijn moeder te zuigen en het voelde geweldig! Mijn tante likte mijn borstkast terwijl ik in haar dikke tieten knoop. Ja mijn tante en moeder zijn echte bbw’s. Toen ik weer klaarkwam kwam er weer actie. Ik begon mijn pik in mijn moeders kont te douwen terwijl mijn tante mijn kont likte. Na een tijdje was ij wel klaar met die kont en begon ik met beffen bij mijn moeder. Ze kwam klaar in mijn mond en ik vond het geweldig. We liepen naar de badkamer om wat handdoeken te pakken en ik kwam op het idee: laten we in bad met elkaar spelen! Dus we zetten de koude kraan aan en gaan liggen.

We pasten er met in en ik ging mijn tante vingeren. Haar kut was zo lekker dat ik mijn pik erin deed. Het probleem is dat ik echt een lange pik heb, dus die ging er diep in. Nadat ik was klaargekomen gingen weer op bed liggen naakt en we kusten elkaar en knuffelden. Nadat we even hadden geslapen begon ik avondeten te maken. Mijn moeder kwam helemaal naakt naar beneden. Ze ging liggen in de keuken en zei: “Jeremy, douw de deegroller in mijn kut.” Zogezegd, zogedaaj en ik duwde de deegroller erin. Na een tijdje geduwd te hebben zoog ze me af. Terwijl ze me afzoog maalte ik het eten klaar. Nadat we heerlijk hadeen gegeten gingen we naar de slaapkamer om weer verder tegaan. Ik kwam vaak klaar in de kutten en stopte de dildo in hun lekkere kontjes.

Om eerlijk te zijn, ik ben bi seksueel. Mijn tante duwde de dildo in mijn kont en maakte kreun geluiden. Na een tijdje met de speeltjes te hebben gespeeld ging ik naar huis. Thuis rukte ik me af en kwam ik klaar.

Momenteel heb ik nog steeds seksuele relaties met mijn moeder en tante. We sturen vaak naaktfoto’s in onze groepchat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *